Boeken

Die dorst heeft, kome

Die dorst heeft, kome, en die wil, neme van het water des levens om niet

Krachtig wordt in deze en andere Bijbelteksten de nodiging van het Evangelie aan zondaren naar voren gebracht.

In deze bundel staan tien preken van ds G.J. Baan over teksten waaruit de nodiging van het Evangelie spreekt. Geen zondaar is te groot, te oud, te verhard, om in Christus verzoening met God te vinden. Geschikt voor zowel leesdiensten als persoonlijk gebruik.

Jona de profeet

Jona is een bijbelboek voor ambtsdragers, maar het is ook een boek voor de gehele gemeente. Iedere Christen staat in het ambt van alle gelovigen.

We hebben allemaal een specifieke opdracht en taak in dit leven en daarom is het boek Jona ook een spiegel voor ons allemaal. In Jona komen we onszelf tegen. Maar het boek Jona laat ons vooral weten Wie de levende God is. God, Die zich openbaart als de bewogen God, Die barmhartig is en groot van goedertierenheid over Ninevé, en over Jona, en over u en mij.

Jona was een profeet van God, tegen wil en dank. Ondanks zijn weerbarstigheid heeft hij geweldig veel vrucht op zijn werk gehad. Wat over hem verteld wordt in het boek Jona is boeiend en aangrijpend. Toch gaat het niet om Jona, het gaat om de God van Jona. Het gaat om het Evangelie van Jona, en dat is zo overweldigend rijk dat je diep onder de indruk komt van Gods geduld en genade.

"Jona de Profeet" is in preekvorm uitgegeven, maar door de uitgebreide inhoudsopgave ook geschikt voor bijbelstudie of persoonlijke meditatie.

Met de hulp van trouwe PrekenWeb-bezoekers zijn onderstaande twee boekjes uitgewerkt.

Door middel van het formulier onderaan deze pagina kunt u deze boekjes bestellen. Als u het boekje via onze site bestelt, komt de winst van dit boekje (ca. EUR 6) ten goede aan PrekenWeb.

De verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal boeken. Vanaf een bestelling van 5 boekjes rekenen wij geen verzendkosten.

Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier

Alvast hartelijk dank voor uw bestelling.

asdasdType bovenstaande afbeelding over

Bestel